Praktijk voor holistische massage

Energetische en holistische massagetherapie

Mijn wens om te masseren en te werken met helende energie is ontstaan vanuit mijn eigen levensweg die tot nu toe hoofdzakelijk gekleurd is door loslaten, helen van oude pijn en ruimte en tijd maken voor mezelf. Door zelf oog in oog te hebben gestaan met een diep verwerkingsproces in een regressie naar vorige levens heb ik de kracht ontdekt van stilte en aanwezigheid. Hoe van daaruit, in een respectvol ritme, alles mag gevoeld en gezien worden. 


Als kind was ik niet goed geïncarneerd, het leven was daardoor voor mij lang een innerlijke strijd waardoor ik mij te veel aanpaste aan mijn omgeving uit overleving en mijn eigen centrum kwijtraakte. 

Door deze regressie kon ik teruggaan naar het verleden, en ziele-delen die daar nog vastzaten naar het hier en nu brengen om ze te helen. In dit proces zijn ook sluimerende kwaliteiten en mooie gevoelens wakker geworden die ik graag wil inzetten ter ondersteuning van het genezingsproces van anderen. 

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt heeft mij bewuster gemaakt van het belang van de verbinding met het eigen lichaam. Met mijn massages wens ik anderen meer in contact te brengen met hun lichaam, er liefdevol mee om te gaan en ervan te genieten. 

Mijn basisopleiding bio- esthetiek en mijn gevolgde opleiding tot gezondheidsconsulente ( 2008-2011 ) hebben de nodige massagegrepen en achtergrondkennis meegegeven. Mijn hart gaat uit naar de holistische massage .. een liefdevolle, diep werkende, intuïtieve manier van masseren waarbij ik mijn helder voelende oer- kwaliteiten gebruik om verstarring of verharding in het lichaam én het energieveld in beweging te brengen en los te maken.