Praktijk voor holistische massage

Energetische en holistische massagetherapie

Energetische ontspanningsmassage

Een energetische ontspanningsmassage om dichter bij ontspanning, rust en jezelf te komen. Strijkbewegingen, knedingen, drukpunten en helende energie kunnen elkaar afwisselen om plaatsen in het lichaam vrijer te maken, meer in evenwicht te brengen en je een algemeen gevoel van rust en vrede mee te geven. 


Duur: 60 min

Prijs: 50 euro

Holistische massage

In deze lichaamsmassage wordt extra aandacht gegeven aan het energetische veld. Hier wordt diep gevoeld waar er vastgelopen energie is. Met een zachte kracht maak ik op een respectvolle manier contact met jou en je lichaam en voel ik tot waar ik mag gaan zodat je jezelf beter leert voelen, openen en op een dieper niveau leert ontspannen. Deze manier van masseren heeft een directe werking op het geestelijke en emotionele veld en heeft bij iedereen een unieke inwerking. Soms kan het wat meer tijd vragen voordat je deze energie kan ontvangen en toelaten. 


Duur: 90 min

Prijs: 75 euro

Zachte energetische massage

Zachte energetische lichaamsmassage, waarin een samenwerking van strijkbewegingen en helende energie de boventoon hebben.


Duur: 50 min

Prijs: 40 euro

Zwangerschapsmassage

Deze massage is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in verwachting en is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlichten van pijntjes en ongemakken tijdens de zwangerschap. Je kan in een comfortabele houding blijven liggen. 


Duur: 65 min

Prijs: 50 euro

Energetische rugmassage

Energetische massage van het rug, schouder en bekkengebied. Met zachtheid en kracht worden spieren en gewrichten losser gemaakt. De massage biedt ook verlichting wanneer gevoelens zich hebben opgehoopt in dit gebied.


Duur: 35 min

Prijs: 25 euro

Energetische been en voetmassage

Energetische massage van het onderlichaam om de doorstroming naar de aarde toe te verbeteren. Vanuit het bekken kan er spanning worden opgebouwd naar beneden toe waardoor we onze aarding verliezen en vanuit ons hoofd gaan leven. Er meer bewust van worden - rust en ontspanning te brengen in dit gebied - zal je meer toelaten te genieten van het leven, in ontspanning en creativiteit.


Duur: 45 min

Prijs: 35 euro

Voetreflexmassage

Een energetische voetmassage gecombineerd met voetreflexpunten. Deze massage ontlast pijnlijke en zware voeten en heeft een rustgevend en helend effect op lichaam en geest. 


Duur: 65 min

Prijs: 50 euro

Cadeaubonnen zijn ook te verkrijgen.